Post by thianecedena on Feb 11, 2022 17:01:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ramboat - Offline Action Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ramboat - Offline Action Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת מפתחות אינסופית ▞▞▞
▞▞▞ Ramboat - Offline Action Game 2022 version ▞▞▞
הפרסומות נמצאות שם רק אלא אם תבקשו אותן והשאר ממכר כמו סוכר או ניקוטין אז אם תורידו את המשחק הזה אתם מכורים.
הגרפיקה נראית נפלאה
משחק מקסים אבל עולה הרבה כדי להתקדם או לשדרג שאתה צריך להוציא כדי להתקדם
המשחקים האלה כל כך הרואיים והפקדים הם 100%
המשחק הזה יכול היה להיות משחק 5 כוכבים אם היו רמות להשלים. זה פשוט משחק אינסופי ובכל פעם הוא מתחיל מההתחלה. כל כך טיפש. הגרפיקה טובה.. הקונספט טוב. אבל הכל לשווא כי אין סוף. :/ הסרה מיידית. יתקין שוב אם תכלול רמות.
Ramboat - Offline Action Game Аркади omvo
Ramboat - Offline Action Game Παιχνίδια arcade zvh
משחק מעולה😍😘.הרבה דמויות מדהימות
פשוט משחק מדהים שאני מוריד בכל הטלפונים שלי. אני משחק בו ב-5 השנים האחרונות ואני ממש אוהב את זה.
משחק מהנה לא מאתגר ולא קל להיות כל כך עמוס באקשן. בדיוק הכיף הנכון.
זה שונה במובנים רבים בהשוואה לשלולית מתכת, אבל הרעיון וחלק מהצלילים מבוססים על שבלול מתכת. אני שונא את הצורה הזו והייתי נותן למשחק לפחות 4 כוכבים אבל לא מגיע לו
4 ייתן לו 5 אבל עדיין לא מבין את כל המשחק.
משחק נחמד וגרפיקה נחמדה.
Ramboat - Offline Action Game Arcade wjv
במשחק יש הרבה אקשן קרבי, ההשפעות של האקדח כשאתה יורה די מגניבות וגם איך האקדח משתדרג ככל שאתה מתקדם במשחק מבחר לא רע של דמויות. מאז ששיחקתי לא פתחתי הרבה אבל יש לו מגוון טוב בכל המחלקות, אתה יכול אפילו לרכוש מטבעות, דמויות, כלי נשק ושדרוגים. אני אוהב את זה החברים שלי נתנו לו דירוג של ארבעה כוכבים. ☺
הפיגור הופך את המשחק הזה לבלתי ניתן לשחק
התקנה בפעם השנייה. פעם ראשונה. אהבתי את זה .... לפני זמן מה התקנה ראשונה. רומבה. חחחח. הפעם נכנסתי לסטטיסטיקה. מה אתה יודע מדליה. שלם כדי לשחק. שחק כדי לשלם.. כל זה משחק. מעריך.
מעניין
זה מגש משחק טוב מאוד
המשחק ממשיך לאט כאשר הרמה עולה בגלל זה אני לא יכול לשחק את המשחק. המכשיר שלי הוא yureka
לזמן חיתוך.
משחק מהנה לגוון אבל צריכה להיות אפשרות לשלם במטבעות על דברים שאתה לא צריך רק להיות מסוגל להוציא כסף אמיתי על כל מה שקצת מבולגן
שיחקתי הרבה משחקים, אבל המשחק הזה מאוד מעניין שאי פעם שיחקתי בו
Wild Sky TD Strateške igre lqsm
מצאתי פריצה פנימית שהייתי רוצה שמנהל המערכת ידע עליה מכיוון שהם עדיין לא תפסו אותה
הוא משחק פנטסטי
אני אוהב את המשחק. הגרפיקה כל כך יפה והדמויות כל כך חמודות. משחק ממש מעניין ומרגש והיה לי כל כך כיף לשחק בו.
זה כיף ואני אוהב את זה כי זה טוב לאחי התינוק
זה משחק נחמד לשחק אבל הבעיה שלי היא אחורה, הצורך שלו ללכת מהר יותר כמו לנוע קדימה. אז מזה אני מדרג אותך 3 כוכבים
אני אוהב את המשחק הזה ואני אוהב לעשות את המשימות וכו', הבעיה היא שאם אתה מוציא אבני חן כדי לחזור לחיים זה נותן לך רק בריאות אחת? זה זבל! זה אמור לתת לך חיים מלאים אחרים למה לגרום לנו לבזבז אבני חן
זה משחק פנטסטי זה לא מקוון אנחנו יושבים בסירה ונלחמים יש קידום גם יש 6 רמות כמו אני מגיע לרמה 3 וחצי אנחנו יכולים לעדכן את הנשק גם אנחנו קונים סירות
המשחק הזה מדהים ללא בעיות 😎 עבודה טובה. ללא קריסיס
Ramboat - משחקים לא מקוונים Jumping Shooter and Running באופן ייחודי משלב את הז'אנרים של משחקי יריות ארקייד ומרוצי מירוצים, ומייצר את הפעולה הטובה ביותר
גרפיקה טובה מסביב, יותר מדי בחלל קטן מה שמקשה על הראייה
משחק מאוד מעניין
אנא עדכן גרסאות
זה טוב אבל החיים לא מספיקים..ואל תוריד את ramboat2 ותודה לי אחר כך 👍✌️
אני משחק במשחק לא מקוון זה כשנתיים, הוא אף פעם לא מזדקן. לא רק משחק ילדים, אלא דורש גם הרבה תיאום יד בעין. ברמה 32 עכשיו וזה רק נהיה יותר קשה. אני נהנה מהאתגר. משחק במצב לא מקוון וגם באינטרנט. באינטרנט אתה יכול לאסוף עוד אבני חן על ידי הכפלה. אין פרסומות אלא אם אתה רוצה להכפיל או להמשיך רמה שזה עתה איבדת. אז זו רק מודעה אחת. משחק מאוד ממכר. הרוויח יותר מטבעות על ידי ירי באויב. קל לאסוף מטבעות.