Post by thianecedena on Feb 11, 2022 17:04:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Battle of Warships: Naval Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Battle of Warships: Naval Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ תקלות בגידות הכל ▞▞▞
▞▞▞ Battle of Warships: Naval Blitz 2022 version ▞▞▞
אני משחק במשחק הזה כבר יותר משנה, שחררו את כל הספינות ושדרוג מקסימום. אנחנו צריכים כמה מפות חדשות, עוד ספינות ו/או שדרוגים. אני אוהב את המשחק הזה. הסיבה שנתתי 3* מאשר 5* היא בגלל כמה זמן עבר מאז שהם עשו איתו משהו ולאחרונה המשחק קורס.
משחק זה כיף לשחק עם זאת לשים לב למכניקה שהפכה מטרפדות מוגזמות לחסרות תועלת. מוביל או משחתת צריכים להסתמך על טורפדו כדי לגרום נזק. אתה לא יכול להטביע ספינה בכמה ספינות מלאות של טורפדו לפני שהוא יבצע תיקונים מראש או יפגע בתיקון שלך. מאוד לא הוגן. איכשהו כשטורפדו אמורים לעשות נזק גדול לספינה, הם יכולים להרוג אותך מת על ידי כפתור תיקון פשוט בהתקפת הטורפדו הראשונה שלך, כל זמן שאתה מת בהמתנה של דקה אחת לטעינה מחדש.
מהנה אבל אחרי שתקבלו תגמולים של 30 יום, לעיתים רחוקות מאוד תקבלו בכלל אחר כך... הייתי רוצה הרבה יותר אם יש לכם יותר תגמולים פלוס רק כדי להזכיר לאנשים שאתם צריכים לשדרג את הספינה לגמרי ובנוסף לקנות את שני סטים של הדגלים גם קיבלתי לקניית סמל על מנת לקבל שדרוג מקסימלי לאוניות
תורידו כדאי לכם מניסיון
אם יש לך 24 עדין אל תעדכן עד שתקנה אוניה
זה משחק טוב אבל אחד, לא... שני דברים לא נכונים. אחד, קשה מאוד לשחק כי חלק מהאויבים מחוץ לליגה שלי. שניים זה מאוד קשה להשיג ספינות חדשות בגלל סיבה אחת.
הלוואי שהייתה דרך לתת 0 כוכבים. כנראה שיהיה לו יותר מזל על רפסודה מפוצצת עם קלע ושקית סלעים. לפחות יהיה לי סיכוי ככה. אני לא בטוח מה חשבתי לקנות ספינה טובה יותר ולשדרג את כל מה שזמין למקס. כך היו לי יותר פריטים שלא אוכל להשתמש בהם. כמו המטוסים שיש לי שחייבים להיות במחסן ליד סיפון הטיסה בספינה שאין לי או הטרפדות שאני לא יכול לירות. התותחים יורים אבל מתוך 10 פגזים 1 פגיעה.
1. אתם דחפתם הוסף בין משחקים, מה שלא היה שם 2. המסך קפא על הדחיפה הזו מוסיפה תקן את אלה בהקדם האפשרי.
משחק נהדר וגרפיקה. זמני המודעות קפאו מכיוון שהם משמשים לתגמולים נוספים. זה דורש הפעלה מחדש, לפעמים הרבה. לנזק כמעט בכל משחק יש גם תקלות. ספינות מסוימות לוקחות 3 סיבובים של יריות לפני שהם חוטפים נזק. זה יימשך עבור כל הספינות במהלך המשחק אם ל-1 יש תקלה. הוצאתי כסף במשחק ונהנה ממשחק הוגן. נא להשתתף בכשלים אלו. המפתחים עדיין לא הגיבו. פוסט שלישי עם תקלות
אני מבלה לפחות 3-5 שעות ביום במשחק הזה. זה משחק מעניין עם שליטה טובה. למרות שזה משחק פנטסטי, הוא מתגעגע להובלת צי, תקשורת קולית בתוך תכונות בעלות הברית במשחק. מקווה שאראה אותם בעדכונים עתידיים.
אין מה להגיד פשוט מושלם
משחק מבאס. לא יכול לכוון שווה ערך. אין מושג איך לעשות את זה. הדרכה גרועה. רעיון טוב אבל מחק אותו.
אני משנה את הביקורת שלי כי היו לי הרבה תקלות היו הרבה אנשים שפרצו למשחק הזה. קניתי ספינה של $10 והוצאתי מעל 10 עד 15 דולר בניסיון לשדרג אותו ואז פתאום הוא נעלם עכשיו אני אין לי ספינה לא יודע מה קרה לזה לא קיבלתי אותה בחזרה יצרתי קשר עם קו התמיכה לא שמעתי כלום אוהב את המשחק הזה עדיין אבל אני רוצה לקבל את הספינה שלי בחזרה אני מוציא על זה יותר מ-$50 לחודש משחק וימשיך כל עוד אקבל 🆘
מעת לעת עדכון לוקח את כל הנכסים שלך, הספינות שלך, הזהב שלך, הדולרים שלך, הדרגה שלך ואתה חוזר למתחילים מוחלטים למרות שגיבוי ענן דרך שירותי Google Play אמור למנוע אסונות כמו זה, קרה לי פעמיים עַכשָׁיו. האם המפתחים חובבים או שזו אסטרטגיה? סוף סוף אין החזר על ההשקעה...
ממש אהבתי
נהניתי מאוד עם המשחק הזה. שיחקתי בו במשך חודשיים והגעתי לרמה 9. וברגע שהגעתי ל-9 זה היה לילה אז החלטתי לעזוב את המשחק וללכת לישון למחרת בבוקר התעוררתי..פתחתי את המשחק קרס...חשבתי שזו טעות בפעם הבאה שפתחתי הגעתי חזרה לרמה 1 עם רק hms ריבון וקארל גלסטר .............שתיהן ספינות רעות שיחקתי בה שוב הגעתי לרמה 5 ואותו דבר קורה לרמה 1 בבקשה תקן את הבעיה הזו כדי לקבל 5 כוכבים ...... ......
זה נהדר! יש לו כמה רכישות בתוך האפליקציה, אבל רוב הדברים זמינים בחינם. זה גם לא מאוד מפגר על תפוח האדמה שלי. יש לו הרבה הגדרות כדי לעזור להגדיל או להפחית את האיכות או הביצועים. וזה די טוב בסך הכל. אבל אני מקווה שנוכל לשדרג מספר נתונים סטטיסטיים בבת אחת ללא זהב, גם אם זהב מתחדש בקלות.
זהו משחק מהנה. אבל אני לא אשחק בו שוב. מחקתי את זה כי זה הונאה. הגעתי למקום 10 ואחרי שבזבזתי זמן וכסף בבניית ספינות וצי. לאחר פתיחת קונטיינר נדיר, כל המשחק הופעל מחדש וכל התקדמות המשחקים שלי אבדה ולא יכולתי לשחזר ספינות קודמות שהיו לי מכיוון שלפתע קיבלתי שם שחקן חדש ect. לא הייתי משקיע זמן או כסף בהתקנת הקרע הזה...
משחק מעולה
משחק נהדר, אולם שיטת הכוונה עשויה לקחת מעט התרגלות עבור משתמשים מסוימים. HMS Hood ערך את הופעת הבכורה שלו עם העדכון האחרון (15 במרץ 2020), וגם הגיע הזמן! עם זאת, עם העדכון הזה, כעת ניתן לשדרג רק תכונה אחת בכל פעם לכל ספינה. זה, למען האמת, מגוחך כאשר שדרוגים מסוימים לוקחים ימים להשלמתם. Devs - נא לשחזר את מערכת השדרוג לזו הישנה. בהתבסס על מערכת השדרוג החדשה, הדירוג הקודם שלי של 5 כוכבים למשחק הורד ל-2.
אני אוהב את המשחק הזה. אבל אני צריך מצב מרובה משתתפים לא מקוון, אז אני משחק עם החברים שלי. 😡😡
המשחק הזה מהנה. -1 כוכבים Cube Software עקב סיכויים שברו על המכולה הנדירה. זה קשה להגיע כדי לפתוח כמה שבועות של משחק כדי להתמלא. הבעיה היא בכל פעם שב-22 הפעמים האחרונות שאני פותח את המיכל הנדיר, אני מקבל את המזומן, בכל פעם !!, הסיבה שאני מזכיר את זה כאן היא (חוסר דרך לתקשר עם CUBESOFTWARE) עדכון חדש הגיע לזהב מוסיף כוכב, אבל המכולה הנדירה הזו היא הדרך היחידה להשיג את הספינות שאין לי כמו המלווין.
המשחק יכול להיות 4 או 5 כוכבים על סמך משחק וגרפיקה כי זה נעשה בצורה יפה. עם זאת, מערכת התגמולים לקויה, יש מעט מאוד רמות או סוגים של קרבות להשתתף בהם. אם אתה רוכש משהו, אתה עדיין רואה מודעות למרות שכתוב בבירור ברגע שאתה רוכש משהו במשחק, לא תראה יותר מודעות. זה לבדו הוא פרסום כוזב, ואיזון המשחק הוא נורא, שיחקתי במספר משחקים שבהם הוא 7 v 5. צריך לתחזק ולעדכן על ידי מפתח נעדר.
קרבות ימיים מהנים עם פקדים פשוטים וגרפיקה יפה, לספינות יש דגמים נהדרים והמשחק מהיר אבל מהנה, אבל יש לי 2 בעיות עם המשחק, הראשון הוא מיכל הווידאו שאתה רואה, הוא מציג מודעה אקראית כשאתה לוחץ על הבעיה היא שהמודעה לרוב היא מודעת קישור להורדה סטטית, ללא סרטון, ולכן ללא תגמול, אותו מקרה עבור "צפה בסרטון כדי להשיג זהב" הנושא השני שלי הוא ההשרצה, זה יכול להיות צוות אחד ספינות קרב מלאות בעוד שהשני הוא רק משחתת
משחק טוב, גרפיקה טובה ובקרות חלקות עם זאת.. כדי ליהנות מהמשחק במלואו.. אתה צריך להוציא הרבה כסף כי בשלב מוקדם שחקנים חדשים מוערמים נגד שחקנים מבוגרים עם 250k pls hp הספינה ויכולים 2 לירות הכל.. האיזון גרוע, יצירת התאמה גרועה וכשאחד מחברי הצוות שלך לא הצליח להתחבר... אתה 6v7 נגד שחקני יאמאטו וקינג ג'ורג'. בבקשה תקן את השידוכים שלך והגדל את התמורה לשחקנים חדשים.. זה כל כך מתסכל לשחק במשחק הזה.. יש לו פוטנציאל
היה רק מוסאשי במשחק האחרון שלי ב-200 קשר. הוא חלף על פני הצי שלנו 15 שניות לאחר תחילת המשחק. זה רמאות. חולה על ספינות שלא גורמות נזק. עצור את הספינות שלהם מתות כדי שהפגזים שלך לא יפגעו בכולן שלהם יפגעו בך. . יש לי כמה שנים במשחק הזה ואני עד לרמה 74. האם אתם אנשים שמנהלים את המשחק הזה הולכים לעשות משהו בקשר לזה זה מבאס!!! או שזו רק פרה מזומן 4 אתם עכשיו?? אין ספינות חדשות בעוד שנתיים! אין מפות חדשות!! ה-SUX הזה!!!!
המשחק טוב אבל לא מאוזן מבחינת התאמה. אתה צריך לשים את מערכת ההתאמה שבה אתה מקבל שחקנים עם דרגה זהה לך, 1 פחות או יותר. ובבקשה לשדרג את מערכת המשחקים ולשים יותר וריאציה במפות אני מרגיש שנטשת את המשחק. השאר די טוב
למה לחכות 30 שניות בהתחלה זה מעצבן ולעשות הדרכה קשה להבין איך לצלם נכון
משחק נהדר, אבל לאחרונה הסרטונים עבור התגמולים לא מצליחים לרוץ כראוי, מה שמשאיר לך שום דרך לקבל את התגמול. הופך את הסוג החדש של מיכל לקשה לעריכה: כעת החלפתי מכשירים ואיבדתי את כל העבודה הקשה שלי. זה עדיין קיים במכשיר הישן, אבל לא יסונכרן עם זה. הדירוג שלי היה נמוך יותר עכשיו אם לא היה לי עדיין את המכשיר הישן
משחק טוב, אבל ההאקרים עושים את זה מעצבן. זה בעיקר נהדר וניתן לעשות הרבה כיף בלי להוציא הרבה כסף. גרפיקה טובה וקל לשחק ולנווט. נושאות מטוסים יכולות להיות קשות לביצוע, אבל הספינות האחרות הן די מובנות מאליהן. היבט אחד ממש מעצבן הוא ההאקרים שמרמות ויטביעו את הספינה שלך תוך כמה שניות. זו לא אשמתם של מעצבי המשחק, אבל צריך לעשות משהו ממש בקרוב בקשר לזה!
אני מאוד אוהב את המשחק, כמו שכבר אמרתי. אבל יש לי תלונה עכשיו. ספינות הסופר-אלזס ו-H41 מתחילות לגבור על הספינה האהובה עליי, USS Montana. אתם צריכים להגדיר מחדש את USS מונטנה עם שדרוגים נוספים כדי להתאים אותו למה שנקרא "ספינות העל" החדשות האלה. כמו שאמרתי. אני אוהב את המשחק, ואם אתה רוצה לשמור על אחד מהלקוחות הכי טובים שלך, אתה צריך לתת למונטנה עוד כמה שדרוגים כדי להפוך אותו להתאמה לאלו של אלזס ו-H41.
משחק לא רע..כיף בעצם..לא צריך מטבע כדי להתקדם אם יש לך סבלנות..לא צריך הרבה מטבעות כדי להתקדם אם לא. בהתחלה תרגישו שאתם חולים... אבל תרגול ושדרוגי ספינה יבואו תוך כדי משחק. הישאר מחוץ לאמצע מכיוון שהוא קופסת הרג והגן על הספקים שלך אם יש לך אותם... סקירה 2.0... המשחק למעשה די מגניב... שיחק מאז הביקורת האחרונה וברגע שתתרגל לאוניות השונות ול- סגנון שהם משמשים..אתה יכול ליהנות קצת..
משחק לא רע אבל נראה כי לעתים קרובות המפתח לא חוזר אליך כשאתה שולח לו דואר. ספינות נעלמות וכסף הוצא אך אין תשובה או תגובה.
שידוכים הופכים את המשחק ללא הוגן וחסר טעם. אני ברמה 5 וצריך לשחק מול רמות 40, 70 ו-100. מי חשב שזה יגרום לאנשים להוציא כסף? פשוט חיפשתי משחק חדש ומצאתי במקום זאת עולם של ספינות מלחמה. נחשו מה יש לו איזון והמשחק כיף לשחק.
משחק שלם עם AI בלבד..שחקנים מזויפים. אתה צריך לשלם על כל דבר טוב, המחשב מגדיל את הקושי של ההתנגדות, אתה משלם יותר, זה נהיה יותר קשה וכו'. אם אתה אוהב להפסיד בערך 80% מהזמן, תהנה. שחקנים מזויפים, נסה לשחק במצב טיסה...עדיין פועל אותו הדבר עם שמות שחקנים מטופשים והכל... הונאה. .
משחק מהנה אם יש לך מיליוני דולרים לקנות את הציוד הטוב ביותר בעולם. אחרת, תגובה גרועה מאוד לפקודות. מאוד לא_מגיב.
משחק נוראי מאוד לא ממליץ להוריד
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Παιχνίδια ρόλων ygsq
Battle of Warships: Naval Blitz پرتحرک xqgx
Battle of Warships: Naval Blitz پرتحرک xqgx
Battle of Warships: Naval Blitz Action lwka
לא האפליקציה המעוצבת הכי טובה, אבל מפצה על זה עם משחק אופליין די הגון. רק כדי להראות כמה זה גרוע: אם אתה מקבל מוזיקת רקע מפרסומות שנצפו במשחק ובמשחקים אחרים המקושרים ל-Google Play. עבור אל - אפליקציית הגדרות > מדור אפליקציות > קרב ספינות מלחמה > אחסון - "נקה מטמון" למשחק "קרב ספינות מלחמה". אז זה עשוי להופיע שוב רק לאחר פרסומת דומה.
היי. המשחק היה טוב קודם לכן, אבל אז נהיה הרבה יותר קשה שאי אפשר לנצח יותר 😕. נא להקל ונקודה נוספת היא שספינות המלחמה חלשות מאוד והאויבים הרבה יותר חזקים. בסך הכל זה משחק טוב ושעשוע.
זה משחק מצוין המבוסס על ספינות מלחמה. אני אוהב את המשחק הזה אבל גרסה חדשה של עדכון זה 1.72.9 גרועה מאוד מכיוון שהרבה התראות על המסך ותיקון התאמות גרועות לחלוטין והסוג החדש Hp Bar הוא מוזר. אני מקווה שהעדכון הבא יהיה טוב. גרסה 1.72.9 אני לא אוהב. אני משחק במשחק הזה גרסה ישנה. בבקשה תקן הודעה לא מורשית. תודה
המשחק הזה היה נהדר, לאחרונה החלפתי את הטלפון השבור שלי בטלפון ישן יותר עד לזמן השדרוג. הורדתי את זה שוב לאחר ששיחקתי כמות גדושה ממנו הייתה לי כמעט כל ספינה וגם שדרגתי. הפעלתי את המשחק בטלפון הזה, וידאתי שהוא מעודכן ונמוך והנה חסרים לי כמעט חצי תריסר מהספינות הטובות ביותר שלי, כמו גם חלקים שונים לבניית ספינות. החלק המוזר הוא שיש לי את אותה כמות כסף וזהב..... לא אשחק את זה שוב אלא אם כן זה יתוקן איכשהו!
משחק זה קל לשחק וקל להתרגל אליו. זה משחק לאנשי הטבור. הדבר היחיד שאני שונא הוא ההתרסקות האוקזינלית, אני יודע בוודאות שזה לא הטלפון שלי מכיוון שיש לו את כל השטח שהמשחק צריך. אם אתה מקבל את זה רק ראש למעלה זה טחון. הורדתי את הכוכבים בגלל בעיות שראיתי שהגיעו מפיגור לקריסת משחק. אני יודע שהטלפון שלי טוב אז חשבתי שזה יכול להיות המשחק. שיחקתי הרבה זמן שאף סנט לא הושקע והגעתי למקום 23.
המשחק הטוב ביותר ששוחק בשנים האחרונות ממכר מאוד הייתי נותן חמישה כוכבים אבל המשחק בנוי כדי לגרום לך להוציא כסף. בכל פעם שאני פותח מכולות, ברור שהגדרתם היא לתת לך את ההיפך ממה שאתה צריך כדי להאט את ההתקדמות. בשלב מסוים אתה הולך להגיע הכי רחוק שאתה יכול להגיע מבלי להוציא הון קטן כדי להתקדם. הייתי רוצה גם אם יהיו עוד ספינות בריטיות, דגלים, סמלים וכו'. אחרי הכל, בריטניה שולטת בגלים
המשחק טוב אבל ההתאמה הגרועה ביותר שראיתי אי פעם. איך אתה יכול להשוות מול 150+ שחקנים מדורגים עם דרגה 2-3 שחקנים. התחלתי לשחק היום עם דרגה 2 והתמודדתי מול 2 שחקנים עם 150+ דירוג וכל הספינות האגדיות. אין צורך לומר את תוצאת המשחק. החבר'ה האלה קורעים אותנו לגזרים במכה אחת. אני מקווה שלא שיחקת בעצמך במשחק הזה. אחרת היית יכול להרגיש את הרחמים של השחקנים החדשים האלה.
Battle of Warships: Naval Blitz Märulimängud fma
אז אני שמח לשמוע שאתה עושה קצת עבודה על צ'יטים במשחק. זה לקח רק שנה או יותר, אבל זו התקדמות נכונה. אוקי עכשיו עוד ספינות!!!! בוא נדבר עוד BB's בריטי בתור התחלה, מה דעתך על עוד כמה ספינות מדרגת סיירות לכל המדינות, יש רשימה ארוכה. מה שלא אציין כאן. עוד הורסים, בבקשה. אני יודע שאתם עסוקים שם בסנט פטרסבורג, רוסיה, אבל אתם יכולים לעשות את זה. אני נהנה מהמשחק שלך תודה על 2 העדכונים האחרונים, ושוב מאפשר לעבוד על האקרים וקודי הצ'יטים! תודה.
אוהב את זה משחק מהנה
בקרות המשחק והגרפיקה טובים, כסף וזהב נדיבים מאוד בהתחלה על ידי ביקורים יומיים, משחק פשוט מאוד. הבעיה הגדולה ביותר היא מערכת השידוכים. דרג אנשים 1 עם ספינות ברמת הכניסה באותו משחק עם ספינות מהדרג העליון. איך אתה מצפה שזה יהיה התאמה טובה? בנוסף, שחקנים יכולים פשוט לוותר ולעזוב באמצע המשחק ללא השלכות. ההצעה שלי תהיה תחילה ליצור מערכת שידוכים שמכניסה שחקנים עם ספינות קרב דומות למשחק ועונשים לפורשים
משחק הספינה הטוב ביותר ב-playstore... אבל אתה תשתעמם אחרי חודש אם תתקע עם ספינה מהדרג הנמוך...... בבקשה תוכל להגדיל את כמות הספינות... אנשי לוטה משחקים את זה. . וממש קניתי את כל הספינות העיקריות .... כלול עוד ספינות שנוכל לקנות איתן במזומן במשחק .... תודה
אין אירועים, מערכת תגמולים מזויפת ומשעמם לאחר זמן מה. אמנם האופי הטחון של המשחק נחמד, אבל הוצאת פלטינה כדי למשוך עבור ספינות לא תביא לך כלום. הטוב ביותר שאתה יכול לקבל זה זהב או פיצוי. אולם מערכת השידוכים החדשה מקדימה שנות אור את הישנה. אבל אני לא משנה את הדעה שלי לגבי המשחק הזה שמשעמם אחרי זמן מה. 2 כוכבים.
אני אוהב את המשחק מאוד אבל הדבר הרע היחיד הוא שיש להם מעט ספינות. אני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי עבורם להוסיף כל ספינה שנוצרה אי פעם במשחק. אבל העובדה היא שאין להם ספינות כמו USS מערב וירג'יניה וספינות קרב אחרות בדרגת Colorodo. וחדירה לא צריכה להיות הרבה יותר פעמים. כאשר IJN Shimkazie יורה ב-USS Iowa, אין שום דרך אפשרית שהרובים הזעירים על הספינה הזו יכולים לחדור לגרירת הספינה. משחק מצוין בסך הכל.
Battle of Warships: Naval Blitz Action lwka