Post by thianecedena on Feb 11, 2022 17:07:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pou ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pou IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди збільшують золото ▞▞▞
▞▞▞ Pou 2022 version ▞▞▞
Це весела гра, але вона дуже повільна, коли ви граєте в неї.
Pou Mod APK Остання версія Завантажити Необмежено (монети ...
Це та сама стара рутина, нічого не змінюється, вона дійсно товстіє, дуже дратує 😠😡
Гарна. Гра
Цікаво
Розклад прильотів і вильотів в аеропорті Поукіпсі в режимі реального часу. Дізнавайтеся на Skyscanner актуальну інформацію про статус рейсів в аеропорті POU
Прикольно але надоедаэ
Люблю цю гру. Зазвичай я ніколи не пишу огляди, але важко не зацікавитися цією грою. Це все так само, як і десять років тому, ігрові покупки рідкісні і зазвичай надзвичайно дешеві. Немає реклами, і монети легко отримати, не сплачуючи за них. Дякую, Заке!
Cooking Joy 2 Simulacije tqwx
Мені дуже не подобається, що це буде нудно, і робити нічого, крім того, що це добре
Ігра суперова я вам совєтою в неї пріграти коли скушно є шо робити
Дізнавайся про популярні відео на тему «fr legends happymod
Гра дуже схожа но коли я захожу й починаю мити поу то мене вибиває а коли знову захожу по знову грязний прошу виправте цей благ
Пу ,ти скотина така ,я не можу поставити шпалери бо постійно вибиває
Почнімо з недоліків 1 деякі ігри не грають. А навіщо писати. Гра клас хто не вірить тому в глаз?? Це вам треба в глаз!!!!!!!!!
Я відчуваю, що це ставить вас на кінець, ніби спонукає вас поговорити з ним. тьфу... ні за що я не збираюся грати це знову, спочатку все добре, але потім не хочеться говорити... тьфу!
Не відкриє гру з нізвідки не відкриється
Я сижу собі граю а рівно через хвилину після того, як я зайшов гра вилітає! Ставлю 1 зірку!
Єдина проблема, яку я маю, це те, що гра може зависнути при збільшенні списку друзів. Крім того, коли ви збережете свою гру та повторно ввійдете в систему на іншому пристрої, це може повернути вас туди, де ви були місяць або два тому; це означає, що ваш рівень знизиться, і ви не будете володіти тими предметами, які колись мали. Але крім цього гра гідна. Незважаючи на те, що він не мав жодних помітних оновлень з 2013-15.
це була постійна потреба, мені потрібно це, і мене це дуже дратувало, але щоб навчити певній відповідальності, було чудово, що ти міг його годувати та грати з ним, але я також думав, що це дивно бути... какашка чому у тебе є гра про корм
Pou 캐주얼 게임 luhp
Напишіть це 3-м іграм і хлопніть 3 рази і під подушкою буде айфон
Єдина проблема - це коли вона товстіє і старіє, це чинить мені нерви, dat. Вона не може очистити свої корми і потребує, щоб я прийняв душ, до того ж я повинен завжди її годувати! Підсумок усього dis: dat da pou виростає, але його розум не дорослішає
СТРАШНО!!! Pou™ НІЧОГО не робить, і ви НЕ підвищите рівень, але ви очікуєте досягти таких рівнів, як 70 і 80, просто щоб змінити колір вашого pou™!!!
Мені подобається ця гра, вона викликає інтерес. І було б чудово мати віртуального вихованця.
Pou 캐주얼 게임 luhp
в Маркізькі острови - Карта Ua Поу і Готелі в ... - Agoda
Що це за гра, дуже погана гра без оновлень. Все, що ви робите, це доглядаєте за гнилою картоплею, яка тане, і ви розповідаєте їй про інопланетянина, я не знаю, чому людям це подобається, вона раптом відкривається, а потім починає видавати моторошні звуки, принаймні, ви повинні дайте оновлення
10 Самих смішних додатків для android - Корисні поради ...
Owowowoo9000000000000000000000000000000000000000000000000000$q100000000000000000000000000000000000000000000000000
Це воно
Нормально але тупо
ПЛоооооооооооооооооооооо ХАаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа !!!!!!!!!!!!!!!
Коли вона буде зломаною
Коли я сиджу в яхких додатках, воно просто говорить дужі нервує і тому 3 зірок
Дуже проста гра, але багато опцій, міні-ігри, покупки, графіка тощо. Поу такий милий. Ніколи не набридає. Судоку, підйом на гору та їжа – це просто вау. У цій грі є багато функцій і багато речей. У цю гру можуть грати діти до старого. І мікрофан працює чітко. Я скажу, що це краще, ніж розмовляти з Томом 7. Будь ласка, встановіть його. Даю йому 5 зірок. Багато монет. Без ультраграфіки. Справді добре . Повний веселощів. Дякую.
дуже крута гра
Овгал
Ой, це найкраща гра, перша причина полягає в тому, що немає реклами, а по-друге, їй не потрібен Інтернет! Завантажте будь ласка!!!!!!!
Цікава гра, але швидко може надоїсти. Весело доглядати за самим POU.
Check 'pou' translations into Chechen. Look through examples of pou translation in sentences, listen to pronunciation and learn grammar.
Головне від нього не отупієш
Трохи погано
Навіть не почав. Чорний екран при запуску гри. Нічого не відбувається....
Нее дуже класна гра но норм
Напишіть це в одному ігрі випете 2 ковткаводи порахуйте до 50 секунд і загляніть під душку.
Фууууу