Post by thianecedena on Feb 11, 2022 17:19:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie War Idle Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie War Idle Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod wiele primogemów ▞▞▞
▞▞▞ Zombie War Idle Defense Game 2022 version ▞▞▞
Dobry telefon, dobre połączenie, nadal błąd podczas łączenia z Fb, a następnie utracony postęp....
Bardzo fajna gra, ale czasami niektóre systemy się nie łączą ... to zmarnowane..
Jesteś super chciwym deweloperem, odłamek ulepszenia bohatera został zwiększony, a jednak Raizin i Heraini są w stanie przejść tylko przez super deluxe skrzynię? Na serio? Kiedyś kochałem tę grę, ponieważ była uczciwa, nawet wydaję sporo pieniędzy, aby cię wesprzeć, ale teraz jesteś całkowicie fajny, super super chciwy ruch
Ta gra nie działa
Bohater otrzymuje mniej ulepszenia, gdy przechodzi na wyższy poziom. Dostaję ekstremalnie mniejszą szansę dla tych bohaterów, którzy dają 20 punktów za każdym razem, gdy nadchodzą ci bohaterowie, którzy dają 5 punktów. Powinna istnieć jakakolwiek opcja, w której możesz zdobyć bohatera poprzez wymianę klejnotów
Ładne wyzwania w grze
Bezmózgi zabójca czasu, całkiem zabawny
Naprawdę podoba mi się ta gra i możesz grać bez wydawania gotówki. Jedną z fajnych funkcji jest zdobywanie przedmiotów do oglądania reklam, co naprawdę się przydaje.
Często się zawiesza
Magically My 32 Level ID znika automatycznie i resetuje się do poziomu 1. Naprawdę rozczarowujące.
Talking Tom & Ben News መዝናኛ wrx
Moje postępy w trybie offline nie zostaną zapisane, gdy grasz z połączeniem internetowym. Właśnie mijam 3-20, ale teraz wracam na 2-15. Dobrze, że nie spieniężyłem tej OGRANICZONEJ GRY.
Zbyt skomplikowane, aby zdobyć bohaterów i ulepszenia, i drogie... Jak możemy to zrobić, jeśli jesteśmy „wolnymi graczami”?
Bloons TD 6, android Gra, Strategie Gra, Gra Ściągnij, I Find Game, iFindGame.com. ... Tower Defense vs Zombies: Join the ongoing war, in an open world,
Zombie War Idle APK dla Androida Darmowe pobieranie. 4,2 (5) Aplikacje, Casual. App By: OneSoft Global PTE. LTD. Wersja: v121 dla Android. Zaktualizowano:
Świetny !!!! Kocham to !!
Defense Heroes Premium: Defender War Tower Defense – (strategie) – za darmo; ... Connect – colorful casual game – (rekreacyjne) – za darmo;
Poszedłbym wyżej, ale gra wyświetla błąd za każdym razem, gdy próbuję połączyć moje konto na Facebooku. I nie pozwoli mi grać w sali bohaterów bez połączenia z Facebookiem. W przeciwnym razie... świetna gra.
NIE POBIERAJ! to tylko zlew pieniędzy bez żadnego wsparcia, straciłem wszystkie moje postępy i wydane pieniądze, ponieważ po podłączeniu mojego konta do Facebooka z jakiegoś powodu się rozłączyło, a kiedy chciałem się połączyć ponownie (jest to konieczne w przypadku niektórych treści) mógł TYLKO załaduj stary zapis, więc cofnąłem moje postępy i straciłem wszystko, co kupiłem od tego czasu
Ostatnia aktualizacja była bardzo zła. Nie można uzyskać bezczynnych nagród, darmowych monet/klejnotów. Misje nie są dostępne po 24h
Bezużyteczny programista
Ściągnij: Super Smash Bird 1.0.0 APK
Zapytaj o pieniądze za każdym razem
X-War: Clash of Zombies. (4.2). 7K | Strategia ... Epic Summoners: Hero Legends - Fun Free Idle Game ... Star Beast: Endless Idle Tower Defense.
МБАЛ Оряхово - развръзката - petranov
🤔🤔🤔🤔😎😎.
Pomysł fajny ale na każdym kroku gra nastawiona na kasę. Usuwam ale nie chcę wam psuć opinii
Nie działa
Spoko oko
To świetna gra, trochę uzależniająca
Разработчики просто тупые, нет никакого плавного перехода сложности от уровня к уровню, один уровень проходишь вообще без проблем, уже в следующем тебе просто спамят мобов сотнями и ты без шансов проигрываешь и всё это, что б ты пошёл и задонатил, потому что по другому не пройти.
Samouczek był tak długi i denerwujący. Podnoszenie poziomu trudności jest szalone, a gra zabrania również aktualizowania w wybrany przez siebie sposób, ograniczając tylko kilka aktualizacji od czasu do czasu. Nie, dziękuję.